22. okt. 2007

Sagavoll-besøk


Nå har det skjedd ting igjen, etter at roadtripen til Trondheim var en suksess, bestemte jeg meg for å dra på tur enda ei helg. Og denne helga gikk turen til sagavoll, og til kjartan..... Reisefølge som dro nedover var i starten meg selv, Reiten og Petter, men Espen Holmedal møtte oss der nede, sammen med Henriette og Elisabeth. Så vi ble en bra gjeng fra kullet vårt, og hadde ei flott helg på sagavoll.

Det var som vanlig utrolig koselig på Sagavoll, til tross for rundt 120 stk ungdommer som ikke hører til der ;) Men disse merket vi nesten ikke noe til, så utenom disse 120 som var rundt omkring på stedet, var alt ved det samme gamle.

Fredag kveld når vi kom ned ble det bare avslapping i studio og rangling, som da naturlig nok utviklet seg til søvn til godt utpå dagen lørdag. Alle untatt Petter hadde hørt seminare før, så vi skippet dette og gikk rett på grøt og volleyball, noe Petter syntes var heilt greit.
Etterhvert dro vi også i gang med allsang i dagligstuen, noe årselevene syntes var veldig rart, skal vi tolke etter blikkene som ble sendt oss under de 3 kvarterene vi sang. Det spilte selvfølgelig ingen rolle siden vi raskt fikk skummet igjennom "syng livet", samtidig som Arne Aune ble med oss og sang på den siste sangen "Jesus den eneste".

Utover lørdagskvelden ble det mye god mat og underholdning, før turen gikk til den nye læreren Sara, som er en veldig nær nabo til Sindre (vegg i vegg). Her fyrte Sindre opp diskomusikk, og ikke minst diskodans. Og årets stipper og danselæreren var ikke vonde å be for å si det sånn :P "It's all in the hips" Sindre ;) Dette gikk etterhvert i tro sagavolltradisjon over i nok en ranglenatt hos kjartan, der det ble drittsnakk til halv fem. Framtidsanalyse av sagavollpar sto bla. på dagsorden, noe Tone Reiten lo meget godt av. (Uten å overdrive).

Vi satset på en god idrettsdag på søndag, og dette måtte selvfølgelig startes med en god frokost. Jeg var egentlig sikker på at jeg var den eneste fra 06/07 som kom til frokost, siden de andre gutta var Espen H, Kjartan, Reiten og Petter.... gutter som aldri har smakt en søndagsfrokost før. Utrolig var det bare Reiten som ikke klarte frokost, til og med Petter var klar.... dermed har fortsatt Reiten aldri smakt søndagsfrokosten på Sagavoll fhs.

Søndag ble som vi håpet på, idrettsdag! og det ble volley fra ende til annen. Det var godt vi hadde med langemann slik at vi fikk satt en støkk i årskullet før volleyballtreffet..... vi så frykten lyste i øynene til de stakkars ferskingene lang vei. Jeg vil ikke si jeg var avskrekkende selv, så jeg passet hele tiden på å presisere at jeg ikke var på vårt volleylag. Samtidig som jeg langt fra dro ned nivået siden Jan Tore var med :P

Søndag kveld gikk turen tilbake til Oslo, med en koselig togtur som avslutning.... Jeg ler enda av Espen H som måtte dra seg opp til Gjøvik, haha, for et latterlig sted å bo!

Takker for en fantastisk helg til elever i det nye kullet, reisefølge, lærere og kjøkkenpersonell på sagavoll, og ikke minst årets stippegjeng og Kjartan. Dere er en kjempegjeng, ønsker dere lykke til med resten av året, som kommer til å gå skrekkelig fort ;)

Snakkes

3 kommentarer:

Jan Tore sa...

Jaja, Nybakk! Hyggelig med besøk. Ang volleyballen, så har du enda ikke blokket meg;) Blokka lakk som ei sil! Regner med vi ses på KRIK-konferansen!

Kjartan sa...

Hehe, digger bloggen!

Runa sa...

Takk for besøket.. Regner med du kommer tilbake ;-p